Vyslanie zamestnanca do iného štátu Európskej únie - Chorvátová, Elena
Definícia vyslaného zamestnanca podľa slovenského Zákonníka práce, paragraf 5 odsek 4. Ustanovenia Zákonníka práce, zákona č.595/2003 Z.z. o dani z príjmov v z není neskorších predpisov. Komunitárna právna úprava. Hlavné aspekty vysielania zamestnancov do Európskej únie. Zabezpečenie pracovných podmienok vyslaných zamestnancov. Smernica 96/71 ES. Sociálne zabezpečenie upravené Nariadením Rady (EHS) č.1408/71 o uplatňovaní systémov sociálneho zabezpečenia.