Najdôležitejšie problémy zahraničných investorov na Slovensku (s osobitným dôrazom na riadenie ľudských zdrojov) - Ferenčíková, Soňa, 1960-
Čo považuje väčšina firiem za základné faktory úspechu. Ako sa podľa názoru firiem odlišujú faktory úspechu v minulosti od faktorov úspechu v budúcnosti. Ako si fakt hospodárskej krízy uvedomujú predstavitelia firemnej sféry a ako ich bude v budúcnosti ovplyvňovať.