[Operačná analýza] - Reiff, Marian, 1978-
Recenzia na vysokoškolské učebnice, z ktorých jedna integruje základné poznatky z oblasti kvantitatívnych podnikových náuk a druhá obsahuje praktické príklady a úlohy z rôznych oblastí manažérskej činnosti.