Personálne riadenie a rozvoj učiteľa na škole profesionalizácia pedagógov po novom - Valent, Marián
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla, kde sú prezentované kroky, ktoré treba v personálnej oblasti urobiť po prijatí zákona o pedagogických zamestnancoch.