Využívanie moderných vyučovacích metód a didaktickej techniky pri rozvoji ľudského kapitálu - Zubalová, Zdenka
Využívanie didaktickej techniky v prostredí modernej školy. Sprístupnenie kvalitných informácií žiakom a študentom, ktoré sú dôležité pre tvorivý prístup k výkonu ich budúcej pracovnej činnosti. Projektovanie a modelovanie vyučovacieho procesu.