Marketingový monitoring vo vzdelávacej inštitúcii školské vzdelávanie sa stáva prípravou pre ďaľšie vzdelávanie - Matulčíková, Marta, 1964-
Školské vzdelávanie v súčasných podmienkach trhu práce a príprava na ďaľšie vzdelávanie. Symbióza trhu vzdelávania a trhu práce. Voľba marketingovej filozofie. Marketingová infraštruktúra a tvorba jej stratégie pre vzdelávacie inštitúcie. Závislosť kvality vzdelávacieho subjektu od dokonalého informačného zázemia vyplývajúceho z marketingového monitoringu.