Neurónové siete so štatistickým určením v ekonomike - Kršjak, Miroslav
Informácia o zámeroch a cieľoch dizertačnej práce, obhajoba ktorej sa konala 27. augusta 2008. V práci bol analyzovaný medzinárodný devízový trh - FORTEX, kde sa obchodujú cudzie meny.