Organizovaný zločin - riziko pôsobiace v rámci Európskej únie - Hoľková, Anna
Organizovaný zločin sa dnes stáva nebezpečnejším, prostredníctvom využívania nových nástrojov a odbúravania hraníc. Model systému organizovaného zločinu. Vývojové štádiá organizovaného zločinu. Boj proti tomuto fenoménu.