Rozvíjanie komunikačných kompetencií učiteľov - Kompoltová, Soňa
Problematika rozvíjania komunikačných kompetencií učiteľov. Monitoring učiteľov obchodných akadémií, ktorý sa uskutočnil v rámci ESF. Učitelia hodnotili svoje učiteľské vzdelávanie a vyjadrili požiadavky aj na oblasť nácviku komunikačných zručností. Popis vybraných postupov pri rozvíjaní výrazových prostriedkov v komunikácii.