Informačné a komunikačné technológie v kontexte Európskej únie - Chmelová, Petra
Zvýšené požiadavky na úroveň vzdelávania a potreba zavádzať nové metódy a praktiky informačných technológií. Potreba investícií do vzdelania a budovania informačných štruktúr a na rozvoj informačných technológií. Globálna správa o informačných technológiách vypracovaná Svetovým európskym fórom. Umiestnenie Slovenska podľa tejto správy.