Perspektívy zahraničnoobchodnej spolupráce medz SR a Čínou - Kašťáková, Elena, 1974-
Vzájomná spolupráca Slovenska s Čínou. Postoj Číny k vzájomným vzťahom. Postoj Slovenska k vzájomným vzťahom Perspektívne oblasti vzájomnej spolupráce.