Fakulta hospodárskej informatiky Ekonomickej univerzity v Bratislave oslavovala 40. výročie založenia - Pardelová, Ružena
Pohľad na postavenie a činnosť Fakulty hospodárskej informatiky Ekonomickej univerzity v Bratislave pri príležitosti 40. výročia svojho vzniku.