Výzvy Lisabonského systému - Ficsor, Mihály
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla. Začlenenie Lisabonskej dohody do meniaceho sa prostredia. Definícia a označenie rovnako znejúcich názvov. Vylúčenie homoným pri aplikácii predmetných ustanovení. Ochrana označenia v krajine pôvodu.