Iterácie v Exceli - Kaderová, Andrea
Pri výpočte pravdepodobnosti zlyhania energetického koncernu Enron vznikol problém s nájdením riešenia 261 rovníc o 261 neznámych. Okrem týchto neznámych je aj ďalšia neznáma, a to volatilita aktív. Tento systém rovníc môžeme vyriešiť pomocou iterácií.