Nové iniciatívy a perspektívy lobingu v EÚ - Malík, Marek
Prvé snahy o reguláciu lobingu v inštitúciách EÚ. Nové pravidlá lobingu v inštitúciách EÚ. Transparentnosť lobingu v EÚ zvyšuje register lobistov. Tento je dostupný na internetovej stránke Európskej komisie.