Investície do značky sa firme oplatia - Lalíková, Lucia
Hodnota a budovanie značky. Vytvorenie vhodného pomenovania a loga. Positioning. Identifikácia skutočných výnosov značky. Merania hodnoty značiek. Podpora a ochrana značky. Konkurencia, výkonnosť, minulosť, budúce plány, riziká, trh značiek. Výsledok hodnotenia značky. Investície do udržania top pozície.