Použitie programu Derive v teórii pravdepodobnosti 2 - Strešňáková, Anna, 1976-
Jedným z predpokladov na úspešné zvládnutie predmetu Teória pravdepodobnosti 2 je absolvovanie predmetu Matematika C. Pri písomných prácach, ktoré majú overiť pripravenosť študentov na skúšku, sa využíva softvérový balík, ktorý vie s viacnásobnými integrálmi pracovať - Derive.