Proti falšovaniu a pirátstvu - Žatkuliak, Emil
Prijatie dohody o obchodných aspektoch práv duševného vlastníctva. (Dohoda TRIPS). Petrohradský summit G8. Problematika falšovania a pirátstva má celosvetový charakter. Iniciovanie rokovaní k prijatiu novej plurilaterálnej "Obchodnej dohody proti falšovaniu" (Anti-Counterfeiting Trade Agreement(ACTA)). Štruktúra a obsah ACTA. Zvyšovanie povedomia a informovanosť spotrebiteľa.