Medzinárodná vedecká konferencia Katedry bankovníctva a medzinárodných financií - Horvátová, Eva, 1958-
Informácia o cieľoch medzinárodnej vedeckej konferencie, ktorá sa konala 27.-28. septembra 2007 v Smoleniciach pod názvom "Mena, bankovníctvo a finančné trhy".