[Řízení obchodních bank] - Horvátová, Eva, 1958-
Recenzia na učebnicu autorov: Vlasta Kašparovská a kolektív s názvom Řízení obchodních bank. Učebnicu je možné doporučiť pracovníkom bánk, študentom v rámci štúdia, ale aj odbornej a laickej verejnosti.