Špecifiká budovania Corporate identity v nefiremných subjektoch - Ratkovská, Gabriela
Definovanie špecifík budovania Corporate identity nefiremných subjektov v porovnaní s podnikmi. CI je analyticky podrobený skúmaniu v jeho základných elementoch a využitím metódy porovnania medzi faktormi ovplyvňujúcimi budovanie CI u podnikov a nefiremných subjektov sa autorka zameriava na analogickú využiteľnosť poznatkov budovania CI u nefiremných subjektov. Špecifické faktory pôsobiace na tvorbu CI nefiremných subjektov.