Význam daňovej politiky pri riešení sociálnych problémov a podpore trvalo udržateľného rozvoja - Kitová, Denisa, 1983-
Trvalo udržateľný rozvoj na Slovensku. Indikátory trvalo udržateľného rozvoja. Sociálno-ekonomická situácia na Slovensku. Pracovná sila a ekonomická aktivita. Miera využitia pracovnej sily - porovnanie skutočnej odpracovanej doby s fondom pracovného času. Priemerný počet odpracovaných hodín na 1 zamestnanca za rok v krajinách OECD (2000-2007). Miera zamestnanosti a miera nezamestnanosti (2000-2007). Využitie nástrojov daňovej politiky na podporu trvalo udržateľného rozvoja.