GROW - záchranné koleso v koučingu - Prodaj, Martin
Čo znamená GROW. História a pôvod Grow. Jednotlivé fázy a kritéria. Istota a koncepcia koučingovégo procesu. Realita a komplexnosť využívania Grow. Rady a poučenia.