Tímový koučing - výnimočný nástroj pre výnimočné tímy - Fabián, Marián
Tímová diagnostika Team Diagnostic Assessment. Rôzne typy tímov. Základné vlastnosti na dosiahnutie vysokej výkonnosti. Tímová práca a prax. Silné stránky pozitivity.