Tvorba koalícií v legislatívnych orgánoch EÚ na príklade spoločnej obchodnej politiky - Silná, Zuzana
Autorka na základe stručnej analýzy fungovania legislatívnych orgánov EÚ vytyčuje základné zákonitosti vytvárania koalícií a získavania politickej moci v týchto orgánoch.