Trh práce: Prahu čeká propouštění - Chlouba, Martin
Najväčšie prepúšťanie zamestnancov v Česku stále čaká automobilový, textilný a spracovateľský priemysel. Praha kríze neunikla. Optimistickejšia začína byť situácia vo svete.