Odhalujeme největší mýty a omyly investování - Šauer, Milan
Každý investor hľadá ideálnu investíciu, ktorá sa vyznačuje nízkym rizikom, vysokým výnosom a likviditou. Takáto investícia však neexistuje. Čo možno očakávať od jednotlivých typov investícií (nehnuteľností, vkladov v banke, akcií a dlhopisov, podielových fondov), výhody a nevýhody.