Znižovať náklady alebo zarábať peniaze - Košturiak, Ján
Model podniku a jeho konkurenčnej schopnosti. Procesy, ľudia, hodnoty a kultúra. Rozvoj talentov v podniku. Podmienky, postup a ciele inovácie. Strategická výkonnosť podnikových procesov.