Význam uplatňovania spoločenskej zodpovednosti ako kľúčového faktora získania a udržania konkurenčnej výhody - Škorvagová, Simona
Spôsob, akým firma podniká je čoraz významnejším zdrojom konkurenčnej výhody v globalizovanom prostredí. Spoločenská zodpovednosť firiem. Jedným z dôvodov zodpovedného správania je rastúca sila zákazníkov a potreba individuálneho prístupu k nim zo strany firiem. Prínosy vyplývajúce z aktívnej implementácie udržateľných prístupov v podnikaní.