Pravidlá rozhodovania v podmienkach neistoty - Jankelová, Nadežda, 1966-
Aplikácia pravidiel rozhodovania v podmienkach neistoty. Správna voľba variantu a postoj k riziku. Rozhodovacia úloha a rizikový faktor. Laplaceovo pravidlo. Pravidlo maximaxima. Pravidlo minimaxima. Savegeovho pravidlo. Ilustračný príklad.