Špecifiká uplatňovania jednotlivých prvkov medzinárodného marketingového programu farmaceutických firiem s akcentom na ich etický rozmer - Zorkóciová, Otília, 1954-
Zvyšujúce sa nároky v oblasti etiky pri napĺňaní podnikateľských zámerov farmaceutických spoločností. Špecifiká základných prvkov marketingového mixu farmaceutických firiem - výrobková politika, cenová politika, distribučná politika, komunikačná politika.