Ako si udržať dobrého zákazníka dlhodobo - Teplická, Katarína
Starostlivosť o zákazníka. Kľúčový faktor konkurencieschopnosti. Marketingová komunikácia. Systém CRM - customer relationship management. Zefektívnenie obchodných procesov. Manažérske informačné systémy LOTUS, MAGMA a iné. Zaradenie zákazníkov podľa metódy ABC. Tvorba stratégie TOP zákazníkov a zisk firmy.