Je dôležité vytvárať programy talent manažmentu - Prodaj, Martin
Čo sa rozumie pod talent manažmentom. Kroky talent manažmentu. Charakteristika jednotlivých krokov talent manažmentu. Úspešní a talentovaní ľudia - najväčšie bohatstvo každej firmy.