Riadenie pracovného kapitálu - zbytočnosť či nevyhnutnosť? - Krištofík, Peter
Komplexný prístup k optimalizácii pracovného kapitálu. Podstata finančného dodávateľského reťazca. Proces typu : objednávka - inkaso. Problémy a možné opatrenia na ich odstránenie v procese objednávka - inkaso. Proces typu: nákup - platba. Dôležitá úloha komerčných bánk v rámci finančného dodávateľského reťazca vo forme ponuky zodpovedajúcich produktov a služieb.