Trendy v elektronickom obchodovaní: " Všetko pre zákazníka " - Bleyová, Dagmar
Trendy v súčasnom e-biznise. Informácie o stave tovaru, dodacích podmienkach a dodacej dobe. Priame napojenie e-shopu so systémom skladových zásob. Personalizované užívateľské konto. Novinky o tovaroch prostredníctvom e-mailu. Výber nákupu cez elektronický obchod. Ponuky a riešenia. Motivovanie zákazníka a jeho spokojnosť. Vytvorenie možnosti kontaktovať zamestnancov internetového obchodu.