Control of food products' quality - Hron, Jan
Analýza stability kvality produkcie pre následnú reguláciu produkčného procesu, zameraná do oblasti potravinovo-spracovateľského priemyslu. Navrhnutá metodika je predstavená na regulácii kvality mlieka. Vyriešený je tiež problém merania kvality potravin - ich autoregulácia s využitím štatistického výpočtu autoregulačných koeficientov a pomocou funkčného vyjadrenia z diferenciálneho popisu.