Influence of the EU enlargement on the agrarian foreign trade development in member states - Svatoš, Miroslav
Analýza vývoja agrárneho zahraničného obchodu krajín ES/EÚ v období rokov 1961-2006. Zhodnotenie vplyvu rozširovania členskej základne ES/EÚ na vývoj hodnoty a teritoriálnej štruktúry agrárneho obchodu ES.