Aktivity útvaru ľudských zdrojov pri implementácii manažmentu znalostí - Olexová, Cecília, 1976-
Manažment znalostí. Kľúčové predpoklady rozvoja organizácie vytvárajúcej znalosti. Hlavné úlohy manažéra znalostí. Príspevok útvaru ľudských zdrojov k implementácii manažmentu znalostí.