Finančný majetok vo verejnej správe - Mráziková, Janka
Účtovanie finančného majetku. Dlhodobý finančný majetok. Cenné papiere, členenie cenných papierov. Obstarávanie dlhodobého finančného majetku. Krátkodobý finančný majetok.