Manažment znalostí a elektronizácia procesov verejnej správy - Čarnický, Štefan
Rozvoj manažmentu znalostí (knowledge management) v organizáciách. Elektronizácia procesov verejnej správy. Vízia a strategické ciele e-Governmentu v Slovenskej republike do roku 2013. Strategický cieľ - elektronizácia procesov verejnej správy a jej realizácia. Zvýšenie spokojnosti občanov a firiem. Zefektívnenie procesov vo verejne správe. Zvýšenie kompetentnosti verejnej správy.