Islamské bankovnictví prožíva rychlý rozvoj - Machala, Karel
Islamské bankovníctvo a jeho rozvoj v súčasnosti. Princípy islamského bankovníctva. Záujem o islamské bankovníctvo v USA a v Európe. Islamské banky a ich produkty. Úrok z pohľadu islamského bankovníctva. Aspekty poučenia z podnikania islámskych bánk.