Nadácie a premena nadačného imania - Klabníková, Klára
Premena nadačného imania zo slovenskej meny na euro po zavedení eura v SR. Legislatívny postup pri premene. Návrh na zápis vykonanej premeny menovitej hodnoty nadačného imania. Povinnosť zabezpečiť premenu menovitej hodnoty nadačného imania nadácií. Spôsob prepočtu nadačného imania podľa novely zákona o nadáciách.