Inštitúcie EÚ - Tkáč, Vojtech
Európska komisia. Zodpovednosť. Právne postavenie Európskej komisie. Zloženie komisie. Členstvo v Komisii. Európsky parlament a komisia. Vzájomný vzťah Rady a Komisie. Rozhodovanie Komisie. Činnosť Komisie v rôznych oblastiach. Komisia a Súdny dvor. Rokovanie komisie. Štruktúra Generálnych riaditeľstiev Komisie. Dôležité adresy.