Prínosy a riziká súčasného dôchodkového systému - Rievajová, Eva
V čom spočívala dôchodková reforma, ktorá sa začala realizovať v praxi v januári 2004. Tri piliere dôchodkového systému. Priemerná výška dôchodku v období r. 2005-2008. Hlavné faktory vplyvu na výšku dôchodkovej dávky v priebežnom a kapitalizačnom pilieri. Pôsobenie dôchodkových správcovských spoločností na trhu starobného dôchodkového sporenia. Kapitalizačný prvok dôchodkového systému a riziká, ktoré prináša. Tretí dôchodkový pilier - dobrovoľný.