Rozvoj vidieka na Slovensku - podmienky poskytovania finančnej podpory - Hrašková, Dagmar
OP Poľnohospodárstvo a rozvoj vidieka (OP PRV) - programový dokument SR na čerpanie finančnej pomoci z fondov EÚ na roky 2007-2013. Národná politika v rozvoji vidieka. Rozvojové potreby vidieka. Program rozvoja vidieka. Stav poľnohospodárstva a vidieka. Silné a slabé stránky poľnohospodárstva. Žiadosti o poskytnutie nenávratného finančného príspevku (ŽoNFP) - náležitosti, posudzovanie, uzatvorenie zmluvy, vyradenie. Platby konečnému prijímateľovi.