Jak energicky zapojovat "spící klienty" ?
Finančná kríza v bankovom priemysle. Zákazníci retailového bankovníctva ako zdroj spoľahlivého príjmu. Podiel zákazníkov bánk a žiadúca aktivita. Banky, konkurencia, insolventnosť, vplyv na trh. Neaktívni a pasívni klienti. Využitie celkového potenciálu klientov. Aktivita a lukrativita produktov. Deutsche Bank a projekt zapojenia spiaceho klienta. Marketingová kampaň v bankovom sektore. Posilnenie pozícií retailového bankovníctva.