Zvyšující se riziko firemních úvěrových podvodů - Halásek Dosedělová, Kateřina
Cudzie zdroje financovania v ekonomickej kríze. Zvýšená pozornosť bánk pri poskytovaní úverov. Faktory úverových podvodov. Manipulácia účtov a zmlúv. Falošné transakcie. Nápravné opatrenia pri úverových podvodoch.. Prevencia a príklady.