On the Possibilities of Evaluating Breakdown Conveyer Belt Tests and Measurement Process Methodology Optimization - Grinčová, Anna
Procedúra testovania dopravného pásu proti poruchám. Použitá metodológia. Využitie matematicko-fyzikálneho modelu.