Možnosti interdisciplinárneho prístupu v nalýze rozhodovania ekonomických problémov - Sušienková, Katarína, 1967-
Rozhodovanie v ekonómii. Rozhodovanie o možnosti práce, veľkosti spotreby a úspor. Rozhodovanie podľa Keynesovej teórie spotreby, podľa Fisherovej teórie intertemporálnej voľby, podľa teórie permanentného dôchodku M. Friedmana. Teória životného cyklu Modiglianiho a R. Rumberga. Rozhodovanie podľa Duesenberryho teórie relatívneho dôchodku. Niektoré ďalšie problémy rozhodovania.