Ako vytvoriť atraktívny firemný blog
Informačný zdroj pre zákazníkov. Obsahová a vizuálna stránka blogu. Interný a externý blog. Viacúčelová komunikácia. Dobré podnety a dôležité informácie. Optimalizácia web stránok cez aplikáciu blog. Interakcia s čitateľmi. Strategické témy a nápady. Príklady z praxe.